Mark Roose

Drukkerij de Lange is gevestigd in het beeldhuis aan de Nobelweg 10 te Goes. Al bijna 100 jaar produceren en leveren wij een grote verscheidenheid aan kwalitatief hoog offset- en/of digitaal drukwerk voor bedrijven en particulieren. Van briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en doordruk bloks tot aan exclusieve magazines en brochures, van 1 kleur tot full colour. Ook voor kleinere opdrachten zoals bouwtekeningen of andere prints kunt u bij ons terecht in onze kopieshop, zwart/wit of kleur, snel en voordelig en in de meeste gevallen klaar terwijl u wacht!

Naast het produceren van diversen drukwerk kunnen wij u met onze ervaren creatieve grafische vormgevers ook van dienst zijn op het gebied van dtp en andere grafische opdrachten. Een simpele aanpassing in uw bestaande drukwerk, het vormgeven van een bedrijfsbrochure of het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en/of logo. Wij helpen u graag!

Om u als klant volledig te kunnen ontzorgen ondersteunen wij u desgewenst ook met andere reclame-uitingen zoals binnen- en buiten reclame zoals banners, spandoeken, vlaggen etc. Ook voor levering van professionele bedrijfskleding incl. bedrijfslogo bent u bij ons aan het juiste adres.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u gebruik maken van onze producten- en/of diensten, neemt u dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak met onze accountmanager.

T: (0113) 215719
E: mark@drukkerijdelange.nl
http://www.drukkerijdelange.nl

Drukkerij de Lange
Nobelweg 10
4462 GK Goes

logo-delange