Kees Noordhoek

Detec Zeeland het beveiligingsbedrijf in uw regio.

Of het nou gaat om mensen of zaken, thuis of op kantoor. Wij bieden optimale bescherming, zodat u zich overal prettig voelt, dag en nacht. DETEC Zeeland waarborgt uw veiligheid door het bieden van innovatieve oplossingen en geavanceerde apparatuur, maar vooral door onze professionals.

Voor onze klanten is betrouwbaarheid het allerbelangrijkst. Betrouwbaarheid van onze systemen, van onze meldkamers en van ons bedrijf. Dat beseffen we maar al te goed. Vanaf oprichting tot heden is dit een van de pijlers die nog altijd overeind staat. Onze professionals weten uw behoefte om te zetten naar veiligheid met een systeem dat werkt voor u. U kunt op ons rekenen.

Omdat wij ons alleen bezighouden met elektronische beveiliging, hebben we een grote intellectuele voorsprong bij het verwerken van nieuwe technieken in onze totaaloplossingen. We passen deze graag toe in onze systemen, mits zij voor vooruitgang zorgen. Voor DETEC Zeeland is innovatie een constant en oneindig proces om de dienstverlening te verbeteren.

<strongDetec Zeeland voor een veilig gevoel.

T: (0118) 651750
E: kees@deteczeeland.nl
http://www.deteczeeland.nl

facebook

Detec Zeeland Beveiliging
Transportweg 4
4387 PE Vlissingen

detec logo_450